dimarts, 22 de novembre del 2011

RECOLLIDA OLI DOMÈSTIC USAT A VALLMOLL

Benvolguts/des,
 L’Ajuntament de Vallmoll amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal de l’Alt Camp iniciarà durant aquest mes de novembre una millora de la recollida selectiva de l’oli domèstic usat.
Aquesta iniciativa té com objectiu afavorir la recollida de l’oli domèstic usat que generem a les llars per tal de reduir la contaminació de l’aigua del sòl. L’oli domèstic usat que es llença a la brossa o s’aboca a la pica o al wàter és un residu que contamina greument les aigües residuals urbanes, dificulta i encareix la depuració d’aquestes aigües i provoca embussos i males olors a les canonades.
Amb aquesta finalitat s’instal·larà al municipi un contenidor per la recollida que es situarà als baixos de l’edifici de la Plaça de l’Església, 10, i on podreu dipositar l’oli usat tots els dilluns laborables, de 9:00 h. a 15:00h.
Les persones que no vareu adquirir l’embut en l’anterior campanya, podeu passar per l’ajuntament on us farem entrega d’un pràctic embut que us facilitarà la recollida de l’oli en qualsevol envàs de plàstic.

Agraint-vos la vostra participació, us saluda cordialment,
L’Alcalde
Josep Lluís Cusidó i Prats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada