dissabte, 19 de gener del 2013

VISITA A VALLMOLL DEL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Sr. ARTUR MAS I GAVARRÓ

Aquest divendres Vallmoll va rebre la visita del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas i Gavarró. A quarts de 5 de la tarda va ser rebut per les autoritats locals a l'Ajuntament, on va signar al Llibre d'Honor de Vallmoll. També es va comptar amb l'assistència del President de la Diputació de Tarragona, Delegat del Govern a Tarragona, President del Consell Comarcal de l'Alt Camp, diputats i alcaldes de pobles de la comarca.
Posteriorment es varen traslladar a la Llar d'infants l'Espígol per tal de fer-ne la seva inauguració. L'acte va ser multitudinari; s'hi van acostar empresaris de Vallmoll i molta gent per veure la llar d'infants. L'Alcalde de Vallmoll, Sr. Josep Lluís Cusidó i Prats, va fer un breu discurs per explicar l'origen i el procés de construcció de la Llar d'Infants l'Espígol i a continuació va ser el President de la Generalitat, Sr. Artur Mas i Gavarró, qui va fer un discurs lloant l'acord entre el sector privat i l'administració pública (ajuntament) per aconseguir aquesta llar d'infants.

Us deixem una part de l'article publicat a la Sala de Premsa de la Generalitat de Catalunya sobre la visita a Vallmoll i l'enllaç. En breu posarem més fotografies.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=177770&idioma=0


El president s’ha traslladat aquesta tarda a la localitat de Vallmoll, on ha fet la visita inaugural de la Llar d’infants “L’Espígol”, una escola bressol de gestió  municipal ubicada al polígon industrial Mas Vell d’aquesta localitat i que va néixer gràcies a la col·laboració de les indústries de la zona que la van finançar.
 
En el seu parlament, el cap de l’Executiu ha posat aquesta Llar d’infants com a “un bon exemple de col·laboració entre institucions públiques i privades”, i ha destacat que “aquests tipus d’actuacions són les que han de presidir la nostra vida de país, i més en aquests moments de dificultats evidents, perquè són els que fan que anem endavant”.
 
L’escola bressol municipal “L’Espígol” és una iniciativa público-privada orientada a la conciliació dels horaris familiars i laborals ja que el centre obre durant 17 hores diàries, de 5.30 del matí a les 22.30 hores. La Llar consta d’un edifici de planta baixa de 479,07 metres quadrats de superfície que es distribueixen en tres aules per a l’acció educativa; una aula multifuncional/psicomotricitat; una aula per a la pràctica de la lactància materna, i pati a l’aire lliure, entre altres instal·lacions. Actualment, compta amb 21 alumnes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada