dijous, 11 d’abril del 2013

L'ALT CAMP AL PROGRAMA "Gran Recorregut" DEL CANAL 33


Comença la nova temporada del programa GR (Gran Recorregut), del Canal 33 i la comarca de l'Alt Camp hi tindrà força presència.
Concretament, els camins i el territori es donaran a conèixer als espectadors en un total de quatre capítols: els dos primers sobre l'Alt Camp i els dos restants amb una programació especial sobre el GR175, La Ruta del Cister.

Marc de las Heras, presentador d'aquest programa televisiu, viatja a peu pels camins i senders de gran recorregut que travessen tot Catalunya i comenta les tradicions, la gastronomia, la història i les curiositats de l'entorn d'aquestes rutes. En el cas de l'Alt Camp, aquests quatre episodis serviran per donar a conèixer aspectes representatius de la comarca i també persones vinculades al territori com l'actriu Mar Ulldemolins o el graller Francesc Sans, establiments representatius com cellers i agrobotigues, el Reial Monestir de Santes Creus o les colles castelleres vallenques, entre d'altres.

El programa s'emet els divendres al vespre, a les 22.00h, al Canal 33 de la Televisió de Catalunya. Les dates d'emissió i els recorreguts concrets de cadascun dels programes seran els següents:


12 d'abril - Rodonyà, Montferri, Bràfim i Nulles

19 d'abril  - Valls, Vallmoll, la Masó i Alcover


26 d'abril - Ruta del Cister (capítol 1): Santes Creus, el Pla de Santa Maria i
Figuerola del Camp

3 de maig - Ruta del Cister (capítol 2): el Pont d'Armentera i Santes Creus

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada